Σπα

Μασάζ
Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση, ευεξία και αναγέννηση του σώματός σας στο νέο White Hills Spa. Ως Apivita partners, διαθέτουμε φυσικά προϊόντα της Apivita, τα οποία συμβάλλουν καταλυτικά στη χαλάρωση του σώματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αφεθείτε στα χέρια του καταρτισμένου προσωπικού μας μειώνοντας άμεσα τα επίπεδα άγχους, αυξάνοντας την ευελιξία του σώματος και απελευθερώνοντας τη θετική σας ενέργεια, με ένα ευεργετικό μασάζ στο χώρο μας. Χαρίστε στο σώμα σας αυτό που του αξίζει.
Σάουνα
Επαναφέρετε τη σωματική σας ισορροπία στο White Hills Spa. Αφεθείτε στην anti-stress ιδιότητα της σάουνας και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές επιδράσεις της στο σώμα. Με στόχο την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού και στα πλαίσια της ασφάλειάς σας, βελτιώνεται αισθητά η κυκλοφορία του αίματος, αποβάλλονται οι επιβλαβείς τοξίνες από των οργανισμό, μειώνεται η μυϊκή ενέργεια με αποτέλεσμα τη ταχεία χαλάρωση, ενώ παράλληλα το σώμα ανανεώνεται πλήρως. Επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας.
Υδρομασάζ
Αποφορτίστε σώμα και πνεύμα με ένα καταπραϋντικό υδρομασάζ στο Jacuzzi του White Hills Spa. Λίγος χρόνος στο Jacuzzi μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία της καρδιάς, του κυκλοφορικού συστήματος και να επιδράσει ευεργετικά στην ποιότητα του βραδινού σας ύπνου. Επίσης, συμβάλει θετικά στο αναπνευστικό σύστημα, κατευνάζει τους πονοκεφάλους και θεραπεύει το καταπονημένο σώμα, ύστερα από μία κουραστική ημέρα. Αποκτήστε την αρμονία και τη γαλήνη που αναζητάτε.
Κράτηση